STUDENTI

Put prema karijeri

Dragi studenti,

 

Uzimajući aktivnu ulogu u kreiranju svojeg profesionalnog puta, svatko za sebe preuzima odgovornost za svoje odluke, s kojima povećavamo izglede da ćemo pronaći posao kojim ćemo biti zadovoljni i ispunjeni.

Harrison Assesments

Prema Harrisonovoj teoriji uživanja u izvršavanju određenih zadataka, mi se usavršavamo u zadacima koje volimo, a nazadujemo u onima koje ne volimo jer ih izbjegavamo.

Profesionalna orijentacija pomoći će vam da podignete svoje samopouzdanje i uvjerite se u svoje mogućnosti. Cilj profesionalne orijentacije nije pronaći jedno zanimanje za čitav život, već osvijestiti u kojim biste sve zanimanjima uživali kako biste na temelju toga planirali svoju karijeru. Harrisonova procjena temelji se na globalnoj usporednoj studiji koja traje više od 25 godina i proučava što ljude čini uspješnima, osrednjima i neuspješnima na njihovim radnim mjestima.

U kreiranju karijere potrebno je kontinuirano propitivati svoje prioritete jer ne samo da se mijenjaju naši interesi, već se i mi mijenjamo kako sazrijevamo. Naše kompetencije se razvijaju, kao i naše potrebe.


Izvještaj

Na kraju Harrisonove procjene uručit će vam se izvještaj, a on predstavlja vodilju koja bi vas trebala uputit gdje biste mogli biti za par mjeseci, godinu dana ukoliko uporno radite na osobnom razvoju. Izvještaj ćete pronaći u poglavlju „Your Strengths“ u dva dijela „Generate Career Development Report“ i „Generate Your Greatest Strengths Report“. Također, za svako zanimanje koje vam je ponuđeno možete pročitati detaljni izvještaj tog zanimanja „View Description“.

PRIJAVI SE

Bili bismo vam zahvalni na sudjelovanju! Uvjereni smo da ćete pomoći sebi, a i nama.

PRIJAVA

Vrijeme je da započnete svoj put prema karijeri! #sretanput

Bacite like, share, subscribe, smile!

Institut za profesionalno usmjeravanje i međunarodnu suradnju u obrazovanju EDUCA

Zapratite nas na društvenim mrežama: