Fakulteti

28378135_169736930475829_6652013809872167961_n (1)

Institut Educa educira, umrežava i savjetuje studente o prilikama za stručnu praksu, zaposlenje ili nastavak školovanja. U svom radu koristimo sofisticirani psihološki instrument za procjenu podobnosti ispitanika za više of 600 karijera, koji se temelji na 25 godina globalnog znanstvenog istraživanja što čini profesionalce uspješnima, osrednjima ili neuspješnima u određenim karijerama.

 

Surađujemo sa karijernim centrima na fakultetima, organiziramo grupne radionice za studente, individualno savjetovanje kao i umrežavanje sa poslodavcima. Pomno pratimo zahtjeve tržišta rada u Hrvatskoj i Europskoj uniji i organiziramo projekte razmjene, stručne prakse i volontiranja u Hrvatskoj i inozemstvu.

Cilj našeg djelovanja do 2025. godine je pomaknuti Hrvatsku sa začelja na kojem se nalazimo u Europi po zapošljivosti diplomiranih studenata.

 

Fakultetima nudimo suradnju u osmišljavanju strategija i vođenje projekata koji će pridonijeti većoj zapošljivosti studenata. Ulaganjem resursa u podizanje kvalitete pripreme studenata za zaposlenje nakon diplome ima korelirajući utjecaj podizanje reputaciju ustanove među studentima i poslodavcima.

Ispunite slijedeći obrazac ukoliko ste zainteresirani za neki od oblika suradnje:

suradnja - kontakt

Institut za profesionalno usmjeravanje i međunarodnu suradnju u obrazovanju EDUCA

Zapratite nas na društvenim mrežama: