Mirna Koričan Lajtman

Mirna Koričan Lajtman

,
ZŠEM

dr. sc. Mirna Koričan Lajtman

Nakon vođenja tržišnih projekata u tvrtci za analizu tržišta, 2003. godine zaposlena na Katedri za management kao asistent, a zatim i od 2007. predavač. Titulu magistra psihologije stekla izradom završnog rada iz područja socijalne psihologije, a 2009. godine stekla je i MBA titulu.  Usavršavala se kroz studijske boravke na partnerskom sveučilištu John Carroll (SAD) i St. Ambrose University (SAD), te IESE (Španjolska). Dodatne edukacije prošla je iz područja managementa, komunikacijskih metoda, korporacijskog upravljanja i upravljanja ljudskim potencijalima. Završila i desetodnevni General Management Program u organizaciji Michigan University, SAD i Zagrebačke škole ekonomije i managementa.

Od 2007. godine koordinatorica diplomskog MBA studija iz područja managementa, a od 2009. godine i studija MBA Ljudski potencijali. U timu za provođenje Assessment of Learning na projektu AACSB akreditacije od 2009. godine. Od listopada 2003. do 2007. voditeljica projekta Analiza zadovoljstva studenata i profesora na ZŠEM-u koji se provodi dva puta godišnje. Voditeljica projekta Corporate Governance and Corporate Social Responsibility koji je rađen u suradnji s East-West Management Institute, Mađarska. Na ZŠEM-u predaje kolegije Management i Management ljudskih potencijala na strunom studiju, a na diplomskom studiju predaje Uvod u management i Strategije upravljanja ljudskim potencijalima.

Trenutno je i aktivni konzultant na jednom EU projektu iz IPA IV komponente, odnosno komponente razvoja ljudskih potencijala.

Autorica nekoliko istraživačkih znanstvenih radova (CSR, Women and SME’s; Decision making characteristics of Board members in Croatian Banks; HRM Function and Strategy-The Croatian Perspective i dr.) i stručna redaktorica nekoliko knjiga iz područja managementa (Modern Management, Negotiation, Becoming a Better Value Creator, Strategic Interviewing, Six Sigma, Strategic Management i dr.).

Aktivno se služi engleskim jezikom, uz poznavanje francuskog i španjolskog jezika.