Organizatori

INSTITUT EDUCA

 

Institut za profesionalno usmjeravanje i međunarodnu suradnju u obrazovanju EDUCA osnovan je 10. srpnja 2017. godine.

Institut EDUCA se zalaže za razvitak i promicanje profesionalnog usmjeravanja i međunarodne suradnje u obrazovanju sa svrhom poboljšanja obrazovanja i kvalitete života mladih, nezaposlenih, te poticanja cjeloživotnog učenja prema potrebama pojedinca i društva uz načelo osiguravanja jednakih obrazovnih mogućnosti za sve.

Partneri

BHV Education – savjetnici za obrazovanje u inozemstvu

BHV Education je osnovan 1995., te je najstarija hrvatska savjetodavna organizacija, koja već 23 godine upućuje mlade ljude iz šire regije na školovanje u najbolje obrazovne institucije svijeta. Naš tim stručnjaka i predanih djelatnika svakodnevno se usavršava u svom poslu kako bi ispunio vrlo visoke standarde koje postavljamo pred sebe. Svakom klijentu pružamo kvalitetno savjetovanje u obrazovanju i svakome prilazimo jednako predano.

U studenom 2014. godine, BHV Education postao je distributer i licencirani test-centar metode za otkrivanje i razvoj talenata – svjetski poznatog Harrison Assessment Int’l Ltd. Za više informacija posjetite  web stranicu www.bhvedu.com

Zagrebačka škola ekonomije i managementa

Zagrebačka škola ekonomije i managementa je poslovna škola koja se nalazi u povlaštenom klubu od 5% AACSB akreditiranih poslovnih škola na svijetu. AACSB akreditacija jamči svim postojećim i budućim studentima ZŠEM-a vrhunsku kvalitetu studiranja te visoke standarde, što dodatno potvrđuje i činjenica kako su istoimenu akreditaciju osnovali fakulteti kao što su Yale, Harvard i Berkeley. Dodajmo još k tome da je ZŠEM prema Eduniversalu već desetu godinu zaredom proglašen najboljom poslovnom školom u Hrvatskoj.

ZŠEM se izdvaja po međunarodnoj suradnji koju smo razvili sa 140 partnerskih sveučilišta diljem svijeta gdje naši studenti odlaze na međunarodne razmjene. Veliki naglasak stavljamo i na praktičnu nastavu te na suradnju s poslovnom zajednicom i uvođenje studenata u poslovanje već od prve godine studija. ZŠEM nudi preddiplomske, diplomske i međunarodni doktorski studij. Za više informacija posjetite web stranicu www.zsem.hr